Esmalt tuleb vabaneda limast, milleks kasutatakse vett, soola ja mõnda toiduhapet.Järgneb tigude keetmine leemes.Seejärel võetakse kahvliga keha kojast välja ja eemaldatakse sisikond, kindlasti koos maksaga.Täielikul puhastamisel kaotab tigu teisigi kehaosi, näiteks pea. Lõpuks, kui teod on valmis,võib neid kasutada erinevate roogade valmistamiseks.Tavaliselt on teo kaaslaseks kas maitsevõi, hallitusjuust või erinevad maitsetaimed-küüslauk, aniis.Rasva on teolihas ülinapilt. Tunduvalt rohkem leidub valke. 100 gr ports annab 80-130 kcal.
Monday, June 7, 2010
viinamäetigu II
Esmalt tuleb vabaneda limast, milleks kasutatakse vett, soola ja mõnda toiduhapet.Järgneb tigude keetmine leemes.Seejärel võetakse kahvliga keha kojast välja ja eemaldatakse sisikond, kindlasti koos maksaga.Täielikul puhastamisel kaotab tigu teisigi kehaosi, näiteks pea. Lõpuks, kui teod on valmis,võib neid kasutada erinevate roogade valmistamiseks.Tavaliselt on teo kaaslaseks kas maitsevõi, hallitusjuust või erinevad maitsetaimed-küüslauk, aniis.Rasva on teolihas ülinapilt. Tunduvalt rohkem leidub valke. 100 gr ports annab 80-130 kcal.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment